Fish & Treats

Geschikt voor alle rassen

Meat & Treats en Fish & Treats zijn natuurlijke snacks geschikt voor alle honden; van groot tot klein en voor ieder ras. Door de vele verschillende soorten snacks van vlees en vis is eindeloos snack plezier gegarandeerd.

Hypo-allergeen

Alle snacks van ons assortiment zijn 100% graan- en glutenvrij. Op alle snacks van de diersoorten rund en kip na, zijn alle snacks ook hypo-allergeen! Dat houdt in dat deze snacks geschikt zijn om aan honden te geven die bijvoorbeeld een huid en/of vacht allergie heeft.

Premium hypo-allergeen vlees

 

Paard

Het vlees van paarden is erg mager en bevat veel ijzer en is het rijk aan vitamine B; een verantwoorde beloning dus.

 

Hert

Het rode hertenvlees is een gezond alternatief voor een vet-, cholesterol- of calorie-arm dieet. Naast dat het een heel laag vetgehalte bevat, zit het ook boordevol ijzer, belangrijke eiwitten en is het rijk aan omega 3 vetzuren.

 

Kameel

Kamelenvlees is vergelijkbaar met rundvlees. De smaak is echter zuiverder en zoeter en het bevat veel eiwitten en een laag cholesterol.

 

Geit

Geitenvlees heeft net als kamelenvlees een laag cholesterol. Er zit veel ijzer en kalium in en heeft weinig calorieën.

Zalmolie 1000 ml

Fish & Treats zalmolie is een gezuiverde en gecontreerde zalmolie, rijk aan omega 3 en 6 vetzuren. Wij gebruiken enkel 100% puur Schotse rode zalmolie.

€14,95
Zalmolie 250 ml

Fish & Treats zalmolie is een gezuiverde en gecontreerde zalmolie, rijk aan omega 3 en 6 vetzuren. Wij gebruiken enkel 100% puur Schotse rode zalmolie. Dit omdat dit de meest zuivere vorm van de zalmolie is en zodoende het meeste effect heeft bij gebruik

€5,95
Fish & Treats Zalmhuid snippers

De gedroogde stukken zalm huid zijn een gezonde vissnack voor honden. Vooral honden die een allergie hebben op bepaalde vlees eiwitten of granen zijn snacks op basis van vis heel geschikt.

€3,95
Fish & Treats Haring

Een populaire vissnack voor zo wel hond als kat. De haring bevat bijzonder veel vitaminen en mineralen en natuurlijk gezonde vetten zoals Omega 3 en dat goed is voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

€3,95
Zalmolie 500 ml

Dish & Treats zalmolie is een gezuiverde en gecontreerde zalmolie, rijk aan omega 3 en 6 vetzuren. Wij gebruiken enkel 100% puur Schotse rode zalmolie. Dit omdat dit de meest zuivere vorm van de zalmolie is en zodoende het meeste effect heeft bij gebruik

€8,95
Fish & Treats Kabeljauw huid

Gemaakt van 100% Kabeljauw. Vissnacks zijn gezonde hondensnacks met een bron van Omega 3 dat goed is voor een gezonde huid, glanzende vacht en soepele spieren en gewrichten.

€3,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »