Verzenden & retourneren

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

 

Uw bestelling wordt doorgaans binnen de 1 a 2 werkdagen verzonden.

Alle bestellingen van Hondensport-Artikelen worden geleverd door MyParcel. De bezorger kan uw bestelling aanbieden op een leveringsadres naar keuze in België of Nederland. U ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Als afgeven bij de buren niet lukt, probeert de bezorger het op een later tijdstip een tweede keer. Mocht de aflevering van uw bestelling uiteindelijk niet mogelijk zijn, wordt deze retour afzender gestuurd en zullen wij contact met u opnemen.

Gratis verzending binnen België vanaf € 59

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 69

Kan ik mijn bestelling ergens ophalen?

Ja. U kunt uw pakket afhalen bij ons in de winkel, Kazernelaan 316, 3530 Helchteren.

Dit is momenteel enkel na afspraak: via mail of +32 471 53 04 46.

 
Ik heb geen verzendbevestiging ontvangen, wat nu?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij achterhalen dan het probleem en zoeken direct naar een oplossing.
 
Mijn Track & Trace code werkt niet, wat nu?

De Track & Trace code van het pakket werkt pas nadat het pakket bij de koerier in het distributiecentrum gescand is. In de meeste gevallen gebeurt dat pas na 21.00 uur 's avonds, het kan ook zijn dat de Track & Trace code pas de volgende ochtend na 08:00 uur werkt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen